Kooiker Zwolle is Hyva-dealer • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Kooiker Zwolle is Hyva-dealer

Kooiker Carrosserie is per 1 maart jl. dealer van Hyva Nederland. Kooiker gaat het gehele Hyva producten gamma voeren voor met name de regio Drenthe en Overijssel.

Opbouw Hyva  05-09-2013 (23)“Na een groot aantal succesvol verlopen projecten met tevreden klanten en kwalitatief hoogwaardige opbouw op vrachtauto’s  als resultaat, was de aanstelling als dealer voor Hyva onontkoombaar“, aldus  Menno Jurjens, rayonmanager van Hyva Nederland. “Met de aanstelling van Kooiker als dealer krijgt deze ook de beschikking over service apparatuur en interne opleidingen om onze gezamenlijke klant nog beter en sneller van dienst te kunnen zijn”. De officiële start van de samenwerking zal plaatsvinden op  de beurs Transport Compleet in Hardenberg.

Naast de carrosserie-afdeling beschikt Kooiker over een bedrijfswagenspuiterij waar nieuwe of gebruikte bedrijfswagens inclusief de Hyva opbouw in de gewenste huisstijl gespoten kan worden.  De opbouw kan desgewenst zelfs geschopeerd worden. Door deze extra galvanische bescherming zal zelfs bij beschadiging van de verflaag geen roestvorming optreden wat de levensduur ten goede komt. Bovendien alles op maat en onder één dak. Kooiker is werkzaam voor regionale, landelijke en internationale klanten.

Met de toetreding van Kooiker bedrijfswagenspuiterij & carrosserie in Overijssel, de toetreding van Vlarotech als dealer in Noord Holland en de opening van een eigen Hyva vestiging in Bergschenhoek in 2015 is het netwerk en hiermee de landelijke dekking zodanig uitgebreid dat de klanten nog beter geholpen kunnen worden. In al deze vestigingen kan men terecht voor zowel verkoop, montage als onderhoud en reparatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer