Ga naar hoofdinhoud

Aventeon en Fleets-Online samen in totaaloplossing vlootbeheer

Bedrijven met de perfecte totaaloplossing laten werken, dat moet het partnership tussen de specialisten Fleets-Online en Aventeon. Geen dure vaste systemen nodig, maar de partners willen uiterst flexibele, prijstechnisch interessante totaaloplossingen bieden voor fleetmanagement, met inzet van smartphone of tablet.

Fleets-Online biedt Fleet Management en Asset Management oplossingen, volledig gericht op trucks, bestelwagens, trailers en andere vervoersmiddelen. Aventeon is gespecialiseerd in ondersteuning van werkprocessen van chauffeurs en bezorgers. Samen kunnen de twee specialisten een totaaloplossing bieden die volgens hen vele malen flexibeler is dan inzet van vaste boordcomputersystemen.

“Aventeon is actief binnen de driehoek Transport, Value Added Services en Service Logistiek, ondersteuning van het werkproces vormt de basis van onze software. Een behoorlijk aantal van onze klanten levert niet alleen transportactiviteiten, maar ook diensten. Dat kan het installeren van witgoed zijn, maar ook het nemen van monsters of plaatsing en onderhoud van ziekenhuisapparatuur of verkoopautomaten”, zegt Frank Kindt, algemeen directeur van Aventeon. “Voor bedrijven met eigen voertuigen zijn zaken als rijstijlanalyses, CANbus-rapportages en downloaden van tachodata ook van groot belang, Fleets-Online is daarom voor ons een ideale partner die perfect past in onze ‘a la carte’ aanpak!”

“Connect your fleet to the Cloud and manage your mobile assets in a single IoT-platform. Korter kan ik onze specialisatie niet samenvatten”, aldus Kees van Kooten, algemeen directeur bij Fleets-Online. “De Aventeon oplossing biedt ons en onze klanten veel meerwaarde, we kunnen door de samenwerking nu ook alle processen buiten de voertuigen aansturen, registreren en communiceren!”

Fleets-Online en Aventeon hebben de eerste gezamenlijke klanten al mogen verwelkomen.

Eén reactie op “Aventeon en Fleets-Online samen in totaaloplossing vlootbeheer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer