Ga naar hoofdinhoud

Baars en Bakkers kopen elf nieuwe Chereau opleggers

De transportondernemingen Baars uit Nieuwland en M. Bakkers uit Bladel hebben elf nieuwe koel-vriestrailers in gebruik genomen. Beide bedrijven zetten de trailers in voor het gespecialiseerde vervoer van grondstoffen voor de voedingsmiddelenindustrie.

Kees-Arie de Visser (van Baars Transport) en naast hem Michel Boreux van Hertoghs. Rechts het echtpaar De Bakker van de gelijknamige firma.

Baars en Bakkers verzorgen gezamenlijk het transport in Nederland en België voor het productiebedrijf. De hoogwaardige koel-vriestrailers zijn geleverd door Hertoghs Carrosserieën in Roosendaal. De overdracht van de trailers, zes voor Baars en vijf voor Bakkers, vond onlangs plaats.

De elf koel-vriesopleggers zijn van het merk Chereau en in opdracht van Baars en Bakkers door Hertoghs Carrosserieën voorzien van een klantspecifieke configuratie. De transporteurs kunnen daarmee ruimschoots voldoen aan de specifieke eisen en normen die gelden voor het omgaan met de Food Grade grondstoffen.

De boxen van de opleggers van Chereau beschikken standaard al over een bovengemiddelde bestendigheid voor de in het voedseltransport gebruikelijke zware belasting. Extra aangebrachte voorzieningen zijn onder meer dubbele stuurassen en een verzwaarde klep. Daarnaast is veel aandacht uitgegaan naar de specifieke aandokbeveiliging, de stabiliteit en de in polyurethaan uitgevoerde vloer van de trailers.

“Bij het configureren van deze nieuwe opleggers is het uitgangspunt geweest dat er geen beperkingen zijn qua planning voor onze opdrachtgever. Zo kunnen we onze relatie voor honderd procent ontzorgen op logistiek gebied. Daarnaast hebben we ervoor gezorgd dat dit materieel niet alleen kwalitatief de top van de markt vormt, maar ook als het gaat om duurzaamheid, efficiency en onderhoud”, zegt Kees-Arie Visser, bedrijfsleider Transport van Baars.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer