Ga naar hoofdinhoud

BSM en Truck & Trailer starten strategische samenwerking

Bedrijfswagen Service Meppel en Truck & Trailer bundelen per direct hun krachten en starten een strategische samenwerking. Bedrijfswagen Service Meppel is gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van alle merken trucks en trailers, in- en verkoop van trucks occasions, leasing en financiering, en OE spare parts. BSM is opgericht in 2000 en heeft 17 werknemers in dienst.

Truck & Trailer is een totaalleverancier voor verkoop, verhuur en lease van opleggers, maar verzorgt ook reparaties en onderhoud voor alle merken trucks en trailers. Daarnaast treedt zij op als leverancier van onderdelen. Zij vertegenwoordigt verschillende merken opleggers, waaronder Kögel, Benalu en Magyar. Truck & Trailer is opgericht in 2012 en heeft locaties in Lochem, Vorden, Winschoten en Zwolle. De strategische samenwerking past binnen de strategie van Truck & Trailer om haar netwerk verder uit te bouwen.

Door de samenwerking krijgt BSM toegang tot een uitgebreid netwerk van universele truckwerkplaatsen en Truck & Trailer haalt onder andere expertise binnen op het gebied van het in- en verkopen van trucks occasions. Beide partijen zijn dan ook enthousiast over deze bundeling van krachten en zien het als een win-win situatie. Men is van mening dat bedrijven zeker in de huidige kenniseconomie niet alles zelf hoeven te kunnen, maar juist en vooral gebruik willen maken van elkaars expertise.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer