Ga naar hoofdinhoud

CB in zee met City Hub Roermond

Klanten van CB in Roermond en omgeving kunnen vanaf nu beleverd worden door City Hub. City Hub is specialist in stadsdistributie vanuit een magazijn aan de rand van de stad en richt zich vooral op bevoorrading van ondernemers in de binnenstad. City Hub kiest voor duurzame oplossingen met elektrisch vervoer en is onlangs gestart in Roermond.

CB zal iedere dag in de vroege ochtend leveren bij City Hub in Roermond. City Hub op zijn beurt zorgt vervolgens voor de laatste kilometers. Leveringen worden zo veel mogelijk gebundeld en in het stadscentrum verzorgd door e-cars met aanhanger.

Cees Pronk, directeur Operations van CB: “Wij werken steeds meer met vervoerspartners. Enerzijds om goede service te bieden zoals vroeg leveren, anderzijds om efficiënt en duurzaam te rijden. Met halflege vrachtauto’s vertrekken bijvoorbeeld, dat proberen we echt te voorkomen. Door de samenwerking met City Hub breiden we ons vervoersnetwerk weer verder uit. Een goed netwerk maakt ons flexibel en zorgt ervoor dat we precies dát vervoer inzetten dat op dat moment in die regio nodig is. Dat het met City Hub bovendien elektrisch vervoer betreft, maakt het nog wat mooier.”

Yourick Fokker, directeur Logistics van City Hub: “De samenwerking met CB is voor ons een mooie stap. We zijn een white label organisatie. Dat betekent dat we leveringen van meerdere aanbieders bundelen. Zo zorgen we dat er minder verkeer de stad in hoeft. Dat is uiteindelijk waar het om gaat: samenwerken aan een leefbare stad. Wij gebruiken uitsluitend schoon, stil en klein vervoer.”

City Hub wil na Roermond ook andere steden gaan beleveren: begin 2017 gaat een vestiging in Amsterdam open.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer