Chauffeur zeven keer gepakt zonder tachokaart • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Chauffeur zeven keer gepakt zonder tachokaart

foto ter illustratie

De (verkeers)politie, RDW en Koninklijke Marechaussee hebben donderdag 1 november een gezamenlijke controle op de snelweg A20 bij Maasland gehouden. Eén vrachtwagenchauffeur ging bijzonder voor de bijl.

Langs de afslag Coldenhove haalden agenten 48 voertuigen naar de controleplaats, waar bleek dat in zowat de helft van de gevallen er iets mis was. Proces verbaal werd opgemaakt voor onder meer gladde banden, rijden zonder rijbewijs, niet-hands free bellen en te hard rijden. Bij één vrachtwagenchauffeur maakte de politie proces-verbaal op, nadat hij voor de zevende keer werd betrapt op het rijden zonder rijtijdenkaart. Een andere chauffeur had voor de negende keer gerommeld met zijn rijtijdenadministratie en kon eveneens uit van handen van de politie een proces verbaal ontvangen. Eventuele boetes kunnen in de honderden of duizenden euro’s oplopen. In totaal maakte de politie 21 keer proces verbaal op.

2 reacties op “Chauffeur zeven keer gepakt zonder tachokaart

  • Renet

    Deze foto heeft dus niets te maken met jullie bericht. Leuk voor de firma. Denk na!

    1. Arjan Velthoven

      Deze foto is vrijgegeven door de politie aangaande deze controle. Hij doet er dus wel toe maar het is niet zeker dat de betreffende chauffeur bij Schavemaker werkt, zoals duidelijk vermeld bij de foto. Uiteindelijk deze op verzoek van Schavemaker verwijderd…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer