DAF dolblij met ITOY award • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

DAF dolblij met ITOY award

DAF Trucks verkeert momenteel in een uitgelaten feeststemming. Woensdagavond nam de truckfabrikant uit Eindhoven de International Truck of the Year award in ontvangst en opende meteen daarna de champagne.

De award werd in ontvangst genomen door president Preston Feight. Hij werd naast juryvoorzitter Gianenrico Griffini geflankeerd door directeur productontwikkeling Ron Borsboom, directeur marketing & sales Richard Zink en directeur communicatie Rob Appels. Feight gaf echter direct aan dat de ITOY-award niet alleen iets is van de directie. “De eer gaat naar alle leden van de DAF-organisatie”, zo sprak hij. “Samen hebben we hard gewerkt om de beste trucks op de markt, nog beter te maken. Het resultaat zijn de New CF en XF, die staan voor ‘Pure Excellence’. Het is geweldig dat al deze inspanningen op deze fantastische wijze erkend worden. Daarnaast is het winnen van de titel ‘International Truck of the Year 2018’ een erkenning van onze leveranciers en dealers. En meest belangrijk: het is een prachtige erkenning voor alle klanten die al voor de New CF en XF gekozen hebben of nog gaan doen.”

Die klanten, althans de Franse, deelden woensdagavond in de feestvreugde op een afterparty op het Solutrans terrein. Temidden van de glazen champagne stond de ITOY-award, die iedereen even kon bewonderen. Ook de DAF-medewerkers delen in de feestvreugde. Bakkers rond de vestigingen van DAF Trucks hebben net als de truckfabrikant topproductie gedraaid: 6.000 gebakjes staan klaar om verorberd te worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer