Diesel Technic breidt online en offline dienstverlening uit • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Diesel Technic breidt online en offline dienstverlening uit

Vanwege de groeiende online vraag naar de producten van Diesel Technic, was het een belangrijke en logische stap om de online dienstverlening te verbeteren. De websites van DT Spare Parts, Siegel Automotive én de corporate site van Diesel Technic zijn in een nieuw jasje gestoken om de online bereikbaarheid en toegang tot producten van Diesel Technic te optimaliseren.

Ook het Partner Portal van Diesel Technic is geüpdatet met verbeterde en meer gedetailleerde zoekmogelijkheden. Het Partner Portal van Diesel Technic is het moderne online informatie- en bestelplatform en helpt distributiepartners bij hun dagelijkse onderdeleninkoop. Met het Partner Portal krijgen de distributiepartners eenvoudig toegang tot het uitgebreide aanbod van meer dan 41.000 automotive onderdelen en accessoires van de productmerken DT Spare Parts en SIEGEL Automotive.

Naast alle online verbeteringen is Diesel Technic Benelux ook lokaal aan de slag gegaan om de service en bereikbaarheid verder uit te breiden. Zo worden de openingstijden van de locatie in Nieuwkuijk verruimd tot 18.30 uur. Hierdoor is Diesel Technic Benelux voor haar distributiepartners op werkdagen van 8.00 tot 18.30 bereikbaar voor vragen, support en bestellingen.

Verder zijn Benelux-klanten extra gegarandeerd van de beschikbaarheid van de gewenste producten, doordat de fysieke, lokale voorraad is aangevuld met meer dan 1000 nieuwe referenties.

Onno Hannessen, General Manager DT Benelux: “Met deze ontwikkelingen zijn we in staat om onze distributiepartners en de eindklant de beste service en producten te blijven bieden. Met onze nieuwe sites, de nieuwe Premium shop voor eindklanten, de uitgebreide openingstijden willen we onze uitgebreide dienstverlening onderstrepen en staat het team van Diesel Technic volledig in dienst van zijn klanten.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer