Ga naar hoofdinhoud

Van Duijn Groep neemt Tanke Transport over

Tanke Transport uit Poeldijk behoort per 1 januari a.s. tot de Van Duijn Groep uit De Lier. Dit past in de strategie van Van Duijn om haar netwerk van geconditioneerde (inter)nationale transporten en gekoelde op- en overslag verder te vergroten en te versterken.

duijngroepMet de bedrijfsoverdracht van Tanke Transport speelt Van Duijn in op de toekomst om in de steeds veranderende logistieke en transportbranche een solide speler te blijven. De overname sluit naadloos aan op de huidige groeiambities van Van Duijn. Met Tanke Transport kan zij haar netwerk van geconditioneerde (inter)nationale transporten en gekoelde op- en overslag verder uitbreiden en versterken. Beide bedrijven blijven vooralsnog volledig zelfstandig opereren.

Van Duijn is een allround aanbieder van geconditioneerd transport en koelopslag met vestigingen in De Lier, Hansweert en Bleiswijk. De onderneming bestaat uit twee onderdelen. Transportbedrijf Van Duijn en Zonen is gespecialiseerd in het geconditioneerde transport binnen West-Europa van verse en diepvriesproducten (o.a. bloemen, planten, groenten, fruit, vlees en overige voedingsmiddelen). Van Duijn Ctanke-transport-1oldstore biedt efficiënte oplossingen voor op- en overslag. In Hansweert beschikt het bedrijf over een modern vrieshuis en in De Lier en Bleiswijk over een koelhuis voor voedselveilige op- en overslag van alle denkbare koel- en vriesproducten.

Tanke Transport is een (inter)nationaal georiënteerd bedrijf. Zij verzorgt dagelijks voor vele handelshuizen de transporten binnen Nederland. Internationaal ligt de focus op Noorwegen. Er is een dagelijkse groepagedienst van diverse EU-landen naar Noorwegen. Vanuit Noorwegen vervoert Tanke Transport diverse goederen, waaronder veel vis (zowel diepgevroren als gekoeld) naar de rest van Europa. Het bedrijf heeft een eigen loods in Poeldijk, waar de groepagelading wordt verzameld. Naast het transport verzorgt het kantoor de complete documentenstroom en eventuele fytosanitaire keuringen, die benodigd zijn voor de export buiten de EU.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer