fbpx Ga naar hoofdinhoud

Eerste Texa Axone Nemo voor Theo Pouw

Partsleverancier Wijlhuizen heeft onlangs de allereerste Texa Axone Nemo diagnose-tablet in Nederland afgeleverd. Theo Pouw Groep mocht die in ontvangst nemen.

De Theo Pouw Groep, toeleverancier voor grond- , weg-, water- en betonbouw in Utrecht zal de eerste zijn die met deze vernieuwde diagnoseapparatuur gaat werken. De Texa Axone Nemo werd uitgeleverd door Sip Meijer van Oskamp Amtech.

De Texa Axone Nemo is een nieuwe tablet-pc, voorzien van Windows 10. Hij voldoet volgens Wijlhuizen aan de hoge eisen van een werkplaats en is robuust, snel, waterdicht, praktisch en gebruiksvriendelijk. Het 12-inch touchscreen is gemaakt van het sterke Gorilla Glass. Texa heeft door haar ruime ervaring als betrouwbare partner van de werkplaats deze nieuwste tool kunnen ontwikkelen.

De Texa Anome Nemo is dan ook de eerste flexibele smart diagnostische tool van de wereld. Dit met het vooruitzicht op hoe de monteur over 5 jaar zijn werk zal uitvoeren. Dankzij de verwisselbare modules is deze Texa aan te passen naar elke situatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer