fbpx Ga naar hoofdinhoud

Europees verkooprecord Aeolus truckbanden

Niet eerder verkocht importeur Heuver Bandengroothandel in één jaar zoveel Aeolus-truckbanden als afgelopen jaar. De verkoopresultaten van 2016 zijn in 2017 met maar liefst 10 procent verbeterd. De oorzaak zit ‘m in de acceptatie in de markt van Aeolus als kwaliteitsmerk en de lancering van de nieuwe Aeolus NEO-serie. Aeolus zit aan de top van de markt en wil dit succes verder uitbouwen in 2018.

“Wij zijn al sinds de lancering, meer dan 10 jaar geleden, overtuigd van de kwaliteit van Aeolus”, zegt Jeroen Vos, productmanager Aeolus truckbanden (rechts). “We wisten dat we met dit kwaliteitsmerk iets geweldigs in handen hadden en het is fantastisch om te horen dat dit vanuit alle hoeken van de markt wordt beaamd: Aeolus is echt geaccepteerd als kwaliteitsmerk. Dit uit zich in ons verkooprecord over 2017, evenals de referenties van onze klanten. De eerste typen van de NEO-serie hebben ook bijgedragen aan het verkooprecord. We zijn ontzettend trots op het feit dat we met Aeolus op hoog niveau presteren en erkend worden. Al met al hebben we over heel 2017 ten opzichte van 2016 maar liefst 10 procent méér gedaan. Deze verkoopstijging is de bevestiging dat Aeolus in hoge mate door eindgebruikers in Europa gewaardeerd én gekozen wordt.”

“Dankzij de samenwerking met Pirelli hebben we Aeolus tot dit hoge niveau kunnen tillen. Alle Aeolus banden worden geproduceerd onder octrooi en licentie van Pirelli, onderdeel van de Promoteon Group. Het is een ultiem kwaliteitskenmerk en geeft exact aan waar Aeolus nu staat. In 2017 beleefden we de grootse introductie van de NEO-serie. Afgelopen jaar droegen uit de nieuwe serie vooral de NEO Allroads T+ en de NEO Fuel S en Fuel D al bij aan het succes. Maar we bouwen dit succes verder uit in 2018. De NEO-serie wordt steeds completer met verschillende typen en vele interessante maten en ook dit jaar worden deze nieuwe types gelanceerd. Onze stevige positie en staat van dienst willen we natuurlijk behouden en met de uitbreiding van de NEO-serie zien we de toekomst met vol vertrouwen tegemoet.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer