Ga naar hoofdinhoud

G. van Doesburg neemt DTS over

G. van Doesburg Internationaal Transport uit Zaltbommel neemt per 1 januari a.s. Dutch Transport Services uit Ede over. Beide transportbedrijven zijn al meer dan 25 jaar als specialist op het transport van deel- en complete ladingen naar en vanuit geheel Italië.

doesburg2Zowel DTS als Van Doesburg hebben als speerpunt binnen hun logistieke dienstverlening dat de klant op een persoonlijke manier wordt bediend. Voor beide bedrijven geldt verder ook dat men Italiaans sprekende chauffeurs en wagens in Italië beschikbaar heeft. Vaak wonen de chauffeurs ook in Italië. Dat zorgt ervoor dat men de markt en het netwerk in dit mooie Zuid Europese land beter kent dan wie dan ook.

Na jarenlange samenwerking hebben Ries Meijering, directeur/eigenaar van DTS en Gijs van Doesburg, directeur/eigenaar van G. Van Doesburg Int. Transport, besloten om de krachten te bundelen. Vanaf 1 januari 2017 zal Dutch Transport Service Ede onder de vlag van Van Doesburg gaan opereren. “Een bundeling van jarenlange ervaring, capaciteit en expertise”, aldus Gijs van Doesburg en Ries Meijering.

dgtsVoor Ries Meijering, die na de overname nog nadrukkelijk vanuit Italië aan de onderneming blijft verbonden, betekent de overname een nieuw hoofdstuk in zijn succesvolle ondernemerschap dat specifiek op transport naar en binnen Italië is gericht. “Bestaande klanten van DTS gaan ervaren dat door de overname de mogelijkheden en persoonlijke aandacht op een nog hoger plan zullen komen. Naast de traditionele wegtransport activiteiten kunnen we nu nog beter inspelen op specifieke vragen als het gaat om warehousing, zee- en luchtvracht die met eigen kantoren binnen de van Doesburg organisatie aanwezig zijn. Door uitbreiding van het netwerk en bijvoorbeeld de aanvulling vanuit Van Doesburg op het gebied van weg- en rail transport, gaat onze Italië-dienstverlening een extra boost krijgen.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer