GLE neemt Van Eck Airport Service over • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

GLE neemt Van Eck Airport Service over

Van Eck Airport Service komt onder de vlag van Global & Local Enterprises (GLE) Amsterdam. Met de overname van de service-activiteiten van Van Eck Airport Service verwerft GLE Amsterdam een belangrijke strategische positie op Schiphol.

“Wij zien in Van Eck Airport Service een belangrijke speler in het realiseren van onze groeidoelstellingen”, aldus Joop Roijakkers, Directeur Global & Local Enterprises Amsterdam, een keten van strategische service-werkplaatsen behorende tot de ICTS Group.

Van Eck geniet een traditie van meer dan honderd jaar in hoogwaardige oplossingen op het gebied van trailers, aanhangwagens en carrosserieën. Door de servicelocatie Schiphol onder de vlag van GLE Amsterdam onder te brengen heeft Van Eck Group een sterke strategische partner voor haar service-activiteiten op Schiphol gekregen. “Global & Local Enterprises Amsterdam wordt premium service partner van Van Eck, waardoor de service aan onze klanten op Schiphol gewaarborgd blijft. Van Eck gaat zich meer focussen op de productie en de verkoop in binnen en buitenland. De servicewerkplaats Lexmond, waar grote reparaties en polyester schades aan trailers uitgevoerd worden, en Transfrigo, waar de klant terecht kan voor service en reparatie aan koelmachines, blijven binnen de Van Eck Group onder leiding van Martine van Eck”, aldus Hans van Eck, grootaandeelhouder van de Van Eck Group.

De welbekende Van Eck producten zullen onder de vlag van Van Eck Group onveranderd uit de Van Eck-fabriek in Beesd blijven rollen. Van Eck Beesd produceert in een moderne fabriek en ontwerpt haar producten geheel in eigen beheer. Van Eck heeft naam gemaakt op het gebied van het transport van luchtvracht en geconditioneerd transport. Daarnaast zijn de ECKstreme dubbeldeck-trailers onderscheidend in afwerking, kwaliteit en de vele ultramoderne opties om de laad- en lostijden tot een minimum te beperken en de laadcapaciteit maximaal te benutten.

“Als Global & Local Enterprises Amsterdam prijzen wij ons gelukkig de hoogwaardige technische kennis en expertise van Van Eck trailer service Schiphol onder ons dak te mogen verwelkomen. Het biedt ons de mogelijkheid ons dienstenpakket verder uit te breiden, en voor relaties een allround totaalaanbieder te zijn. Naast services over weg, spoor of schip wensen we ook luchthavens specifieke diensten aan te bieden”, zegt Joop Roijakkers.

Met vier vestigingen in Nederland en België, is Global & Local Enterprises een vooraanstaand bedrijf binnen het transport en de logistieke sector, met een mooie groeiambitie. Begin vorig jaar is de servicewerkplaats van Bos Logistics in Rotterdam overgenomen. De ICTS Group, waaronder GLE valt, biedt Europawijd en in Rusland diensten aan op het gebied van lease en verhuur van materieel, met daarnaast in België en Nederland het onderhoud, de keuring en reparatie van trucks en trailers.

Over het waarom van de overname is Joop Roijakkers duidelijk: “De markt vraagt van ons een steeds breder pakket aan dienstverlening. Daarin past de samenwerking met Van Eck. We zullen de medewerkers dan ook hard nodig hebben om hun expertise en kennis te borgen voor de toekomst. Als Global & Local Enterprises Amsterdam is er ons alles aan gelegen de integratie van de twee culturen vlekkeloos te laten verlopen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer