Ga naar hoofdinhoud

Den Hartogh huurt 100 ADR chassis van TIP Trailer

Den Hartogh Logistics heeft onlangs de eerste batch van in totaal 100 stuks Van Hool ADR-chassis in ontvangst genomen bij TIP’s Chassis Branch in Rotterdam. Tijdens de officiële overhandiging hebben namens Den Hartogh, Stephan Kuper (Manager Fleetmanagement) en namens TIP, Eric Visser (Commercieel Directeur Benelux), Toon Ragetlie (Branch Manager TIP) en Ton Stam (Strategic Account Manager Benelux) de samenwerking verder versterkt met de bekrachtiging van een eerste langdurige overeenkomst voor de huur van ADR container chassis.

Stephan Kuper (links op de foto met Ton Stam): “Het laten instromen van 100 nieuwe ADR-chassis in het komende kwartaal is ingegeven door een aantal belangrijke factoren. Allereerst hanteren we binnen Den Hartogh een uiterst strikt veiligheidsbeleid in alle lagen van de organisatie; en dat geldt dan niet alleen voor de veiligheid van onze eigen medewerkers, maar zeker ook die van andere weggebruikers en onze leefomgeving. Onze focus op veiligheid heeft er mede toe geleid dat we in Nederland recent zijn uitgeroepen tot ‘Beste werkgever 2016’ in de categorie Transport & Logistics.”

“De chassis zijn uitgerust volgens de nieuwste stand der techniek en dit biedt ons de flexibiliteit om adequaat te kunnen reageren op snel veranderende eisen van klanten in strategische Europese (deel)markten, waarmee we de geplande groei voor de komende jaren gaan realiseren”, vult Kuper aan.

“TIP is verheugd Den Hartogh te kunnen ondersteunen bij het realiseren van hun sterke Europese expansiestrategie”, aldus Eric Visser. “Ons Europees dekkend en continue groeiend netwerk van eigen vestigingen en service providers sluit perfect aan op de activiteiten en internationale organisatie van Den Hartogh. We spreken de taal van de landen waar Den Hartogh actief is, waardoor centraal gemaakte internationale afspraken naadloos kunnen worden opgevolgd door lokale teams.”

“Ook TIP heeft zich ten doel gesteld significant te groeien”, volgens Visser. “We investeren niet alleen in de sterke verjonging van onze vloot, maar ook via gerichte acquisities (zoals de recente overname van Twan Heetkamp Trailers) en verruimde openingstijden en het ontwikkelen van nieuwe diensten zoals ADR- en slangenkeuringen in onze werkplaatsen in Rotterdam.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer