Ga naar hoofdinhoud

Heuver neemt Profile Tyrecenter Venlo over

Profile Heuver uit Hardenberg breidt het aantal filialen uit door Profile Tyrecenter Schouten in Venlo over te nemen. Zo wordt de naam Heuver nog beter verspreid in Nederland. Er was namelijk nog geen filiaal in Limburg. Tot nu toe was Profile Heuver vooral vertegenwoordigd in het noorden en oosten van het land. Met de nieuwe overname wil het Hardenbergse bedrijf de belofte ook in het zuiden de meest klantgerichte bandenspecialist zijn die er is.

“Wij zijn er trots op dat we onze franchise op deze manier hebben kunnen uitbreiden”, zegt Bertus Heuver, directeur Profile Heuver. “Profile Tyrecenter Schouten is een gerenommeerd familiebedrijf met een rijke historie, net als ons bedrijf. Onze klanten in Venlo en omstreken profiteren dankzij deze overname van een compleet assortiment van alle soorten banden en natuurlijk de gedeelde kennis van onze complete groep. Bovendien kunnen onze nieuwe klanten ook rekenen op de Heuver-garanties, waarmee wij hun verwachtingen willen overtreffen.”

De Heuver groep bestaat uit 14 Profile Heuvers verspreid over Noord-, Oost- en Zuid-Nederland en een bandengroothandel in Hardenberg. Kwaliteit, klantvriendelijkheid en deskundigheid staan daarbij altijd voorop, vertelt Bertus Heuver: “Onze medewerkers helpen u graag met een advies over het onderhoud van uw auto of over de meest geschikte banden. Bij Profile Heuver bent u verzekerd van een complete service. Of het nu gaat om onderhoud van een auto, of om banden voor landbouw- of grondverzetmachines. Wij zijn specialist in banden voor auto’s, landbouw, transport en industrie. Met veel kennis over alle soorten banden en passie voor het vak is Profile Heuver de juiste plek voor alles wat met auto’s of banden te maken heeft.”

Profile Heuver heeft 14 vestigingen in Noord-, Oost- en Zuid-Nederland inclusief één gespecialiseerd truckbandenbedrijf. In de vestigingen helpen de werknemers particuliere en zakelijke klanten. Veel vestigingen hebben ook een agrarische specialisatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer