Ga naar hoofdinhoud

Heuver timmert aan de weg in Europa

Heuver Bandengroothandel timmert flink aan de weg in Europa. Het aantal klanten in Frankrijk neemt toe en daarom breidt Heuver haar salesteam voor de Franse markt uit. Ook in Spanje breidt de klantenkring zich uit, reden voor een Spaanstalige webshop.

heuver-french-team-jean-luc-ibba-rene-bos-linda-dris-christian-bruder-left-to-rightHeuver Bandengroothandel ziet het aantal klanten in Frankrijk toenemen en breidt haar team voor de Franse markt uit. Als totaalleverancier richt Heuver de pijlen op meer betekenis voor klanten, meer service verlenen en meer voordeel doorgeven. Het eigen distributiecentrum in Saint-Quentin-Fallavier nabij Lyon is ook belangrijk. Klanten herkennen dit en dat vertaalt zich in een sterke toename van het aantal contacten. Met Christian Bruder als extra sales representative, Fransman van origine, voert Heuver zijn visie van geografische marktbenadering verder door. Gericht op de hoogst mogelijke klanttevredenheid.

“Door fysiek onder andere met ons eigen team en distributiecentrum op de Franse markt aanwezig te zijn, zien we de resultaten snel toenemen”, aldus Bertus Heuver, directeur Heuver Bandengroothandel. “Die groei leidt ertoe aan dat wij, om onze beloftes goed te kunnen invullen, ons Franse team hebben uitgebreid met een extra sales representative op kantoor. Het stond voorop dat de juiste persoon Frans als moedertaal moest hebben. Zo zijn de taal en gebruiken maximaal gewaarborgd. In onze visie is dat de enige manier om klanten te helpen. Het voorkomt onduidelijkheid, werkt sneller en levert tevreden klanten op. Sta je dicht bij de klant, dan kun je optimaal schakelen en service verlenen. Dat geldt ook voor de Franse markt, die wij heel serieus nemen.”

Bertus Heuver: “Maximale klantgerichtheid staat voorop. De klant moet zich speciaal voelen en blind kunnen vertrouwen op onze markt- en productkennis, voorraad, kwaliteitsaanbod, leveringen en bestelgemak. En hij moet kunnen terugvallen op vakkundige mensen in zijn regio. Wij leggen dat als klantzekerheid vast in onze 5 Garanties, en het is de basis voor ons motto ‘Óur Drive to Succeed is Your Benefit’. Voordelen die wij halen, geven we door aan de klant..”

Het Heuver-team voor Frankrijk bestaat uit de accountmanagers René Bos en Jean-Luc Ibba en de sales representatives Linda Dris en de nieuwe man Christian Bruder. Allen volledig Franstalig, waarbij Bos en Ibba ook in hun gebied wonen.

heuver-new-spanish-webshopDe Heuver webshop is in het bestel- en verkoopproces van de internationale bandengroothandel belangrijk. Heuver ziet al enige tijd een groeiend aantal Spaanse klanten. Daarom komt de webshop nu ook in het Spaans. De overall-visie van Heuver is het klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dan is een Spaanstalige site, voor de snelste toegang tot het totale aanbod, de logische vervolgstap.

“Wij zien het laatste jaar een groeiend aantal Spaanse klanten voor onze eigen importmerken”,  aldus Bertus Heuver, directeur Heuver Bandengroothandel. “Wij willen het al onze klanten zo gemakkelijk mogelijk maken. Dat is nu eenmaal onze visie, dat we klanten zoveel mogelijk ontzorgen. Dus ook Spaanse klanten. Dat velen ons vinden, heeft ongetwijfeld te maken met ons succes in andere Europese landen en onze duidelijke zichtbaarheid op de internationale beurzen. Daar spreken we ook meer en meer mensen van het Iberisch schiereiland.”

“De groeiende Spaanse economie heeft in mijn optiek vast en zeker met onze groei te maken”,  vervolgt Bertus Heuver. “Maar uiteindelijk zoekt een Spaanse bandenhandelaar, net als elders, het gunstigste aanbod. Dat bieden wij hem door onze grootschalige inkoop en grote voorraad. Zowel voor onze eigen merken als voor alle andere merken banden. Wij kunnen hen dankzij onze meertaligheid goed te woord staan, maar met een Spaanstalige webshop wordt het voor iedereen eenvoudiger. Bovendien is dit ons signaal dat we deze markt serieus nemen en er willen blijven.”

Met het openstellen van de Spaanstalige versie, is de Heuver webshop vanaf nu in vijf talen beschikbaar (Nederlands, Duits, Engels, Frans en Spaans).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer