Ga naar hoofdinhoud

Interessant randprogramma op Transport Compleet

Vanaf 1 tot en met 3 september staat Evenementenhal Gorinchem in het teken van de 11e editie Transport Compleet. Volgens het credo ‘De meest complete beleving voor de transportbranche’ trekt dit zakelijke evenement jaarlijks ruim 15.000 brancheprofessionals naar de beursvloer. Vandaag maakte de organisatie het randprogramma en beursactiviteiten bekend. Bezoekers kunnen weer volop productinnovaties verkennen en deelnemen aan workshops, lezingen én activiteiten op het buitenterrein.

Transport Compleet Gorinchem 2014Ruim 275 exposanten tonen tijdens Transport Compleet Gorinchem hun producten en diensten. “Emoss laat alles zien op het gebied van elektrische vrachtwagens en ACtronics brengt bezoekers op de hoogte van elektronische auto-onderdelen,” licht Rik Silderhuis, Adviseur bij Evenementenhal, toe. “Bedrijven als VDL, HYVA en Palfinger kiezen dit najaar bewust voor Transport Compleet Gorinchem. Deze deelnemers vanaf het eerste uur nemen al meerdere jaren deel, en daar zijn wij als organisatie natuurlijk erg blij mee.”

Op het buitenterrein van 2.500 m2 vinden diverse activiteiten plaats. Zo zijn er demonstraties met laad- en loskranen en kunnen bezoekers een Segway uitproberen op het speciaal aangelegde parcours. Binnen in de hal bouwt Wijlhuizen truck- en trailerdelen een garage na, waar ze met aangesloten partners alle aspecten van truckonderhoud laat zien.

Naast de vakbeurs vindt een randprogramma plaats die mogelijk wordt gemaakt door ING, TLN, Truck van de Toekomst en CTV. De verschillende lezingen en workshops variëren in thema van ‘Besparen op brandstof’ tot ‘Hoe om te gaan met agressie’. Meer inhoudelijke informatie staat op de website van Transport Compleet. Bezoekers kunnen een e-ticket aanvragen via www.evenementenhal.nl/transport-go.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer