Ga naar hoofdinhoud

Intertruck en Bosch gaan samenwerking aan

Bosch en onderdelendistributeur Intertruck gaan samenwerken. De directie van Intertruck Group en vertegenwoordigers van Robert Bosch Nederland ondertekenden daartoe een overeenkomst.

Sinds de oprichting in 1963 heeft Intertruck Group gewerkt aan het opbouwen van een krachtig en zo compleet mogelijk merkenportfolio. Op die manier wil het bedrijf zijn klanten een ruime keuze bieden aan producten van gerenommeerde merken voor verschillende productgroepen, voor truck, trailer, bus, bestelwagen en meer.

Intertruck Group is continu bezig met de verbetering en uitbreiding van het aanbod. Er wordt geïnvesteerd in nieuwe klantconcepten, logistieke oplossingen en het uitbreiden van het assortiment. “Bosch was een van de grote merken die nog ontbrak in ons merkenportfolio”, aldus Marcel van Eeuwen, Algemeen directeur Intertruck Group. “Deze samenwerking past perfect bij onze groeistrategie. Bosch is dan ook een welkome toevoeging aan het One-Stop-Shop assortiment.”

“De samenwerking met Intertruck Group is een volgende stap in onze strategie om Bosch ook in de truck business steviger neer te zetten. Truckonderdelen zijn daarbij onze focus. Intertruck Group is een betrouwbare distributiepartner met een jarenlange kennis en zeer brede dekking in de markt. Met deze samenwerking kunnen de truckonderdelen van Bosch nog beter op de kaart worden gezet,” zegt Olivier Lannoy, Country Sales Manager Bosch Benelux.

Intertruck Group biedt zijn klanten een uniek One-Stop-Shop concept. Het assortiment bestaat uit meer dan 39.000 artikelen, direct uit voorraad leverbaar. Door een intensieve samenwerking met zijn leveranciers heeft Intertruck Group snel toegang tot meer dan 300.000 onderdelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer