Kraker trailers leverbaar met Nano Clear • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Kraker trailers leverbaar met Nano Clear

De schuifvloertrailers van de Nederlandse fabrikant Kraker Trailers zijn vanaf nu optioneel leverbaar met Nano Clear. Dat is een blanke coating die de lak van de trailer optimaal beschermt.

Nano Clear, ontwikkeld door Steur Coating, wordt toegepast in verschillende branches. Nano Clear is een coating die de laklaag van een trailer optimaal beschermt en er tegelijk voor zorgt dat de meest agressieve vervuiling met gemak is te verwijderen.

Bij gebruik van Nano Clear kan geen enkel product zich meer hechten aan de lak. De nano-coating moet zich goed kunnen hechten op de laklaag van een trailer en daarom wordt de trailer voorbehandeld. De oxidatie-laag, niet altijd met het blote oog zichtbaar maar zeker aanwezig, moet eerst worden verwijderd. Dat  gebeurt door de trailer te stralen met droogijs, een schone en milieuvriendelijke reinigingsmethode. De oppervlakte wordt brandschoon en krijgt een hogere energiewaarde. En dat is nodig voor een goede hechting van Nano Clear.

Daarna wordt de kleurloze coating aangebracht, met als eindresultaat een trailer met een vrijwel onverwoestbare laklaag.

Volgens Kraker Trailers is Nano Clear met name interessant voor trailers die ingezet worden voor afvaltransport. Om de zijwanden van deze voertuigen te beschermen tegen agressieve producten, zoals verfresten en bijtende stoffen, die de lak kunnen beschadigen werd tot op heden een Rollfix gemonteerd; een zeil dat bij laden en lossen de zijkant beschermt. Op zich een prima oplossing. Maar met Nano Clear biedt Kraker haar klanten een oplossing die permanent is en zijn geen handelingen van de chauffeur vereist: de trailer is te allen tijde beschermd voor invloeden van buitenaf.

Doordat producten zich niet meer kunnen hechten aan de primaire laklaag, moet een trailer minder vaak worden schoongemaakt en hoeft bij het reinigen ook minder gebruik te worden gemaakt van vaak  agressieve reinigingsmiddelen. De laklaag van de trailer blijft in perfecte staat en de trailer heeft een langere levensduur.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer