LAG presenteert onderlosser op de IAA • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

LAG presenteert onderlosser op de IAA

De Belgische tanker specialist LAG Trailers betreedt de onderlossermarkt opnieuw. De eerste serie voertuigen vond zijn weg al naar een afnemer. Het bedrijf stelt het nieuwe voertuig in wereldpremière voor op de IAA-beurs in Hannover in hal 25 op stand B61.

LAG Trailers is naar eigen zeggen martkleider voor de Benelux en een belangrijke speler op de Europese kipbulkoplegger markt. De productie van de onderlosser kon daarom niet langer uitblijven.

“Het moment voor de introductie van een onderlosser is nu”, vermeldt LAG Trailers CEO Alan Zhang. “Deze markt heeft een groot potentieel. Het maakt ook simpelweg deel uit van het LAG DNA. Ons bedrijft biedt al een brede selectie van voertuigen aan voor het vervoer van bulkgoederen. Wij zijn daarom ook zeer trots om het hier op het grootst mogelijke platform voor te stellen, de IAA-beurs in Hannover.”

LAG Trailers geeft aan dat de eerste serie al verkocht werd met geplande levering op het eind van dit jaar.

De Belgische producent nam zijn tijd om de herintrede in de markt succesvol aan te pakken en heeft daarom nu vertrouwen in het competitief ontwerp van de nieuwe onderlosser. Het bedrijf kan dan ook bogen op meer dan 40 jaar ervaring in de productie van onderlossers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer