LAG Trailers lanceert spare parts catalogus • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

LAG Trailers lanceert spare parts catalogus

De Belgische trailerbouwer LAG Trailers lanceert deze week zijn spare parts catalogus. Het document wordt zowel digitaal als in boekvorm ter beschikking gesteld van alle dealers en klanten. Deze nieuwe mijlpaal is een tussenstap in een doorlopend proces naar een betere dienstverlening bij de service-afdeling van LAG.

LAG Trailers legt de laatste twee jaar een sterke focus op zijn service-organisatie. Het bedrijf heeft het team uitgebreid op strategische posities, terwijl het Europees netwerk ook steeds verder uitgebreid en geoptimaliseerd wordt.

LAG Trailers werkt hiervoor samen met een veelvoud aan buitenlandse partners. Het bedrijf hanteert een mix van kleinschalige partners met een doorgedreven kennis op het gebied van tankers en multinationals met een gigantisch netwerk. Beiden worden aangevuld met servicecentra in eigen beheer.

Ter verbetering van de klantenservice werd het interne wisselstukkenbeheer bijgesteld om te voldoen aan toekomstige noden. De onderdelencatalogus is een eerste resultaat hiervan en kan bekeken worden op de LAG website: www.lagservice.eu/nl/onderdelen.

“LAG Trailers communiceerde steeds één op één in het geval van spare parts. Maar dankzij de doorgevoerde standaardisaties en de grotere schaal van operatie bieden we nu de klanten een extra tool aan om het bestellingsproces te versnellen”, aldus Service Manager Jan Wyers.

Er wordt ondertussen gewerkt aan een online shop. “Dit is de logische volgende stap”, geeft Project Manager Marcel Van der Werf aan. Tankers zijn gecompliceerde voertuigen met specifieke wensen. Onze klanten krijgen in de toekomst dan ook toegang tot een webportaal op voertuigniveau. Dit versnelt het proces eens te meer en biedt hun een op maat gesneden service aan om nog meer in te spelen op de wens van de klant.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer