LAG welkom bij TIP in Toulouse • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

LAG welkom bij TIP in Toulouse

Tankwagens, containers en chassis van LAG Trailers zijn vanaf nu ook welkom bij TIP Trailers Service in Bruguières, Toulouse. Deze maand ondertekenden beide bedrijven een overeenkomst dat LAG’s servicenetwerk verder vergroot in Frankrijk.

Dankzij het hogere aantal verkochte voertuigen in Frankrijk, breidt LAG Trailers zijn servicenetwerk op een hoog tempo uit. Op dit moment heeft het bedrijf 10 servicepunten op strategische plaatsen in Frankrijk.

“Betrouwbaarheid is onze nummer één prioriteit”, zegt Bruno Lo Manto, sales verantwoordelijke in Frankrijk. “Dit bereiken wij dankzij ons ontwerp en geavanceerde productietechnieken, alsook een grondige aftersales service, waar we zeer veel belang aan hechten.”

LAG heeft voor een ervaren partner gekozen met TIP Trailers Toulouse. De servicelocatie beschikt over 145 jaar ervaring in het herstellen van carrosserieën en voertuigen aller aard. Het bedrijf beschikt momenteel over een uitgebreide klantenportefeuille van meer dan 200 transportbedrijven.

De TIP-dochter biedt een breed scala services aan. Onderhoud, herstellingen, rem revisies, technische check-ups, spuitwerk, onderhoud aan hydraulische uitrustingen, second life, assemblage en herstellingen aan elektrische units maken deel uit van het servicepakket. TIP Toulouse biedt ook 24h / 24h mobiele pechhulp aan.

TIP Toulouse is de tiende service locatie in Frankrijk die de officiële LAG Service certificering ontvangt. LAG’s aftersales manager Marcel van der Werf bespreekt het belang van dit keurmerk: “Onze klanten rekenen op een bepaalde kwaliteit, bij een LAG tankvoertuig. Dit niveau van vertrouwen moet ook verwacht worden van onze service diensten. Alvorens we ons officieel certificaat overhandigen, controleren wij de deskundigheid, de organisatiecultuur, de benodigde getuigschriften en het aanbod aan services van onze partner.” Van der Werf besluit het nut van het LAG-certificaat als volgt: “Certificeren van service-locaties is een aanhoudend proces. Gedurende de tijd dat onze partners deel uitmaken van ons netwerk ondergaan ze geregeld audits, om het niveau zo hoog mogelijk te houden.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer