Lubbers Logistics monitort wagenpark met Route42 • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Lubbers Logistics monitort wagenpark met Route42

Transportbedrijf Lubbers Logistics Group gaat het fleet intelligence platform van Route42 inzetten om meer grip te krijgen op haar trailer park. Hiermee is Lubbers in staat om haar trailerpark nog efficiënter in te zetten en geen onnodig tijd te verliezen aan het zoeken naar trailers.

Voor het ontsluiten van de data zal op elke trailer een N-dure gemonteerd worden. Deze robuuste hardware oplossing zorgt voor ontsluiting van positie data en kan uitgebreid worden met andere sensoriek voor meer applicaties. Het krachtige batterijpack zorgt ervoor dat als de trailer los gekoppeld is hij nog minimaal 4 maanden ‘online’ is.

Lubbers garandeert een veilige en betrouwbare verplaatsing dankzij de zorg en toewijding die aan het transport van gevaarlijke goederen en ladingen worden besteed. Zo is de N-dure ook onderworpen aan de verplichte RDW keuring.

Lubbers is continue opzoek om haar business te verbeteren en te zorgen voor hoge betrouwbaarheid naar haar klanten. Door een grote diversiteit aan hoogwaardig ‘getrokken’ materieel is het voor Lubbers belangrijk dat het een flexibel systeem is zodat de vloot op diverse manieren gemonitord kan worden. “Met Route42 hebben wij hier nu dan ook een partner die met slimme oplossingen hier aan kan bijdragen”, aldus Mark Lommers, Operational Director bij Lubbers. Met deze oplossing hebben we altijd en overal de juiste inzichten in ons materieel, hebben beter inzicht in onderhoudsbehoefte alsmede over de bezettingsgraad van ons trailerpark.

“We zijn erg trots dat we met een groot bedrijf als Lubbers die specialist is in uitzonderlijk vervoer met de bijbehorende eisen mogen samenwerken”, aldus Max Zillinger CCO Route42. De eerste trailers zijn inmiddels gekoppeld aan het platform van Route42 en de komende weken zal de rest van het trailerpark van Lubbers uitgerust worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer