Ga naar hoofdinhoud

Maat rijdt nieuwe Volvo FH voor Still

Logistiek dienstverlener Maat heeft onlangs een nieuwe Volvo FH 4 met 460pk en 6×2 trekker chassis in gebruik genomen voor opdrachtgever Still uit Hendrik-Ido-Ambacht. “Een truck van een betrouwbaar merk met een stoere uitstraling die bovendien zuinig én duurzaam is, zo onderstreept directeur Arjan Maat. “Eigenschappen die voor Maat zwaar wegen.”

In de zomer van 2016 continueerden Maat en Still hun partnerschap, waarbij de trucks waarmee Maat reed voor nieuwe zijn vervangen. Begin maart is het wagenpark voor Still uitgebreid met de nieuwe Volvo FH4. Deze nieuwe truck kent een optimale brandstofefficiency zonder concessies te doen aan rijprestaties. De wagen beschikt over tal van brandstof besparende innovaties, waaronder een start-stopsysteem. Een concept dat past in de duurzaamheidsgedachte van Maat: “Met deze nieuwe Volvo investeren we opnieuw in een wagenpark dat schoner wordt. Bovendien is de wagen voorzien van de meest uitgebreide veiligheidssystemen en zijn ergonomisch goed uitgevoerd voor onze chauffeur.”

Alvar Meijer van de Volvo Group Truck Center Alblasserdam overhandigde de sleutels. “’Wij maken er altijd een feestelijk moment van met gebak. Later gebeurt dit ook nog symbolisch samen met de chauffeur als wij een uitleg geven. Dat is een mooi moment. De wagen is dan volledig opgepoetst en de chauffeur glundert van trots.” Chauffeur Jan van Helden is het daar volledig mee eens: “Het is heel mooi om in een nieuwe wagen te mogen rijden en dan ook nog een Volvo! Alles wat glimt heb ik voor de foto gepoetst. Toen de heer Meijer de sleutels overhandigde, kwam het helaas met bakken uit de hemel. Met collega Jan uit de wasstraat zijn we later opnieuw aan de slag gegaan. De truck moeten er toch blinkend opstaan?””’

De trailers ten behoeve van de drie trucks voor Still worden momenteel voorzien van nieuwe reclame-uitingen. In het tweede kwartaal van dit jaar verwacht Maat met deze combinaties te kunnen rijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer