MFTC gaat Kraker trailers verkopen • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

MFTC gaat Kraker trailers verkopen

MFTC, de verhuurtak van Kraker Trailers, neemt vanaf dit jaar ook de verkoop ervan op zich. Kraker Trailers zelf gaat zich enkel bezighouden met productie.

Er zijn onlangs grote veranderingen doorgevoerd bij MFTC. Zo is Asse Bruinenberg voor de helft eigenaar geworden van het bedrijf. Samen met Jan de Kraker is hij verantwoordelijk voor wat vaak in de wandelgangen ‘het zusje van Kraker Trailers’ wordt genoemd. Asse neemt de dagelijkse leiding op zich en zal het nieuwe team aansturen.

Onder leiding van Bruinenberg wordt er een nieuw onderdeel aan MFTC toegevoegd: de verkoop van nieuwe Kraker trailers. De achterliggende gedachte is eenvoudig, bij Kraker Trailers kan men zich op deze manier 100 procent focussen op de productie en ontwikkeling van schuifvloertrailers. Bij MFTC is voldoende kennis en kunde in huis door de nauwe contacten met Kraker Trailers en door de toevoeging van Timothy Wuyts aan het team. Wuyts is voor veel Kraker-klanten een bekende, hij heeft jaren de verkoop binnendienst geleid en is sinds 2017 actief in de verkoop buitendienst. Nu gaat hij dit verder uitbouwen, onder de vlag van MFTC. Voor Kraker-klanten verandert er in principe weinig tot niets: de contactpersonen blijven hetzelfde, evenals de voertuigprijzen. Een groot voordeel is dat klanten snel en eenvoudig bijvoorbeeld de periode tot levering van een nieuw bestelde trailer overbruggen met een huur-voertuig. Dat alles kan door één contactpersoon worden geregeld.

MFTC startte begin 2013 met de verhuur van Kraker schuifvloertrailers om transporteurs te helpen op een flexibele manier tijdelijke drukte op te vangen of om investeringen uit te stellen. De formule van MFTC bleek de juiste te zijn, want sinds de start is de vraag naar huur-schuifvloertrailers onverminderd hoog. MFTC heeft de vloot constant uitgebreid met nieuwe of jonggebruikte schuifvloertrailers. De voertuigen zijn van het type CF-BEST en K-Force. Die laatste is de nieuwste troef van Kraker Trailers; een lichtgewicht trailer waarbij de lasverbindingen grotendeels zijn vervangen voor bobtail-bouten. Deze nieuwe productiemethode zorgt voor trailers met de kenmerkende Kraker-kwaliteit met een laag eigen gewicht.

Het doel van MFTC is de klant ontzorgen. En dat doet MFTC door actief mee te denken welk type schuifvloertrailer past bij het transport van de klant en door het aankooptraject van A tot Z te begeleiden. Mocht er een periode tussen bestelling en levering moeten worden overbrugd, neemt MFTC ook die zorg uit handen en biedt een passende oplossing in de vorm van een huurtrailer. De lijnen zijn kort bij MFTC en dat is volgens Asse Bruinenberg ook een groot pluspunt: “We hebben een kleine, compacte organisatie die snel en effectief handelt als een klant een vraag stelt. Verkopers Tim Wuyts en Jan Snel vormen het verkoopteam van MFTC en zijn de aanspreekpunten voor de aankoop van nieuwe schuifvloertrailers. Voor de verhuur kunnen klanten contact met mij opnemen.”

De huurtrailers van MFTC zijn al te huur vanaf een periode van één week. Een huurtrailer van MFTC biedt een klant bedrijfszekerheid: de trailers zijn allemaal in perfecte staat en ‘ready to roll’.

MFTC heeft verschillende depots in binnen- en buitenland waar huurovertuigen kunnen worden opgehaald en ingeleverd. Dit geldt niet alleen voor de huur-voertuigen maar ook voor de koop-trailers. Bovendien heeft MFTC altijd verschillende K-Force-trailers op voorraad, waardoor er snel kan worden geleverd.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer