Ga naar hoofdinhoud

Nicole Visbeen nieuwe managing director DailyFresh Logistics

Nicole Visbeen is benoemd tot de nieuwe managing director van DailyFresh Logistics. Dat melden Adrie Visbeen en Dirk Post, aandeelhouders van de transportbedrijven Visbeen en Post-Kogeko. DailyFresh Logistics is een samenwerking van die twee bedrijven.

Visbeen en Post-Kogeko melden verheugd te zijn met de benoeming van Nicole Visbeen als managing director van DailyFresh Logistics. “Nicole kent alle ins en outs van logistiek binnen de AGF-branche. De laatste jaren was Nicole al commercieel eindverantwoordelijk voor DailyFresh. Nicoles ervaring en expertise maken de benoeming tot MD een logische stap voor zowel haar als het bedrijf”, aldus de aandeelhouders.

Nicole Visbeen zal zich samen met haar team blijven richten op het bieden van snelle en efficiënte logistieke oplossingen binnen de diverse versketens. Daarnaast zal DailyFresh zich de komende jaren verder gaan richten op de aanstaande Brexit en de invloed die deze gebeurtenis gaat hebben op de werkwijze van DailyFresh, zodat DailyFresh ook na Brexit haar klanten kan blijven voorzien van snelle en efficiënte logistieke oplossingen. In het kader van Brexit organiseert DailyFresh op 19 juni a.s. een Brexit-bijeenkomst in WHC Naaldwijk, in samenwerking met TLN en Rabobank.

DailyFresh Logistics is een samenwerking tussen transportbedrijven Visbeen en Post-Kogeko. Al 20 jaar geldt voor DailyFresh maar één ding: slimme, snelle en efficiënte logistieke oplossingen bieden binnen de vers-ketens, op 24/7-basis. De wereld van vers logistiek verandert in hoog tempo en wordt steeds internationaler. DailyFresh Logistics maakt veelvuldig gebruik van vervoers- en informatiestromen en is gewend om flexibel in te spelen op nieuwe ontwikkelingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer