Nieuwe directeur voor Kögel Used • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe directeur voor Kögel Used

Thomas Gregor (44) is onlangs bij Kögel begonnen als directeur gebruikte voertuigen Internationaal. In deze positie is Gregor verantwoordelijk voor de Occasiondivisie Kögel Used. Het is zijn taak om de internationalisering hiervan stap voor stap verder uit te bouwen.

Naast het inkopen en verkopen van gebruikte trailers behoort ook de samenwerking met de verkoop van nieuwe voertuigen wat betreft terugkoopwaarde en inruil tot zijn takenpakket. Gregor staat klanten van Kögel in geheel Europa ook direct ter plaatse ter beschikking als deze vragen hebben over occasions. Hij rapporteert rechtstreeks aan bedrijfsleider Massimo Dodoni van Kögel.

Thomas Gregor beschikt over jarenlange ervaring in de oplegger- en bedrijfswagenbranche. Zijn eerste verkoopervaring heeft Gregor opgedaan bij een bekende verhuurder van bedrijfswagens. Later was hij actief in allerlei leidinggevende posities voor Asset Management en verkoop bij internationaal bekende verhuurders van bedrijfswagens en handelaars in occasions.

“Het is mijn doel om samen met mijn team in Burtenbach, Zwolle en Verona en mijn collega’s van de salesafdeling voor onze klanten in Europa een eerlijke en competente partner te zijn bij alle thema’s met betrekking tot gebruikte voertuigen”, aldus Thomas Gregor.

“De verkoop van occasions heeft zijn eigen wetten die per land verschillen, want elk land heeft zijn eigen uitrustingsvoorkeuren. Wij moeten daarom gericht bepaalde autotypes in- en verkopen”, zegt Massimo Dodoni, bedrijfsleider Sales voor nieuwe en gebruikte voertuigen en aftermarket bij Kögel. “Met Thomas Gregor hebben we daarvoor een ideale kandidaat gevonden, die natuurlijk ook zal meewerken aan de verdere uitbouw van Kögel Used.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer