Nieuwe Sika-gietvloer voor in carrosseriebouw • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe Sika-gietvloer voor in carrosseriebouw

Sika Nederland staat op de Carrosserie Vakdagen met een heel programma producten voor het lijmen en afdichten van bussen, vrachtwagens, caravans, treinen en bijzondere voertuigen zoals bijvoorbeeld brandweerauto’s en ambulances.

Het gaat om het lijmen en kitten van dakconstructies, zijpanelen, voor- en achterpanelen, bagage- en opbergruimten, scheidingswanden en ruiten. Ook kunnen met Sika-producten sandwichpanelen voor trailers worden gelijmd, vloeren van bussen worden geëgaliseerd, cabines van railvoertuigen worden afgedicht en lawaai en trillingen worden gereduceerd.
De elastische, 1-component polyurethaanlijmen van Sika zijn bijvoorbeeld geschikt voor duurzame verbindingen bij het monteren van ruiten en bij materialen met verschillende thermische uitzettingscoëfficiënten.
Sika heeft verder een nieuwe gietvloer voor in de carrosseriebouw: SikaTransfloor-460. Deze kan worden gebruikt als gietvloer voor nieuwe carrosserieën, maar ook voor reparatie van versleten en/of beschadigde carrosserievloeren. Het geeft een zelfnivellerende gladde scheuroverbruggende vloer, zonder naden. De vloer is volgens Sika erg gemakkelijk en snel aan te brengen en heeft een hoge slijtvastheid, is slipvast en geluiddempend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer