Ga naar hoofdinhoud

Night Star aan de slag voor Kramp

Night Star Express Hellmann uit ’s-Heerenberg mag Kramp Groep toevoegen aan haar klantenkring. Op 1 januari 2017 gaat de samenwerking van beide organisaties van start. Kramp Groep, die al jaren nachtdistributie inzet, kiest voor een zogenaamde 2-partner strategie in haar distributiestromen en perfectioneert hierdoor haar logistieke proces verder. 

kramerKramp Groep is Europa’s grootste technische groothandel die een compleet assortiment van producten en diensten aan dealers en reparatiebedrijven in de sectoren landbouw, tuinbouw en bosbouw levert, opererend onder de namen Kramp of Grene. Een uitgebreid assortiment, een hoog voorraadniveau, snelle leveringen en de perfecte oplossing voor e-business maken Kramp een betrouwbare en onmisbare business partner voor haar klanten. Kramp is opgericht in 1951, het hoofdkantoor is gevestigd in Varsseveld (Nederland) en Kramp is actief in nagenoeg alle Europese landen

helmann2Het Gelderse Night Star Express Hellmann, dat zich profileert als ‘First Class’ nachtvervoerder, heeft met 150 dagelijkse ritten de gehele Benelux als haar verzorgingsgebied. Voor vele grote (inter-) nationale bedrijven verzorgt zij de nachtelijke onderdelendistributie. Door de samenwerking die Night Star Express Hellmann aangaat met Kramp Groep is haar agrarische marktleiderschap verder versterkt.

Jan Frans Berends, (Logistics Director bij Kramp Nederland): “We zijn een totaalleverancier van onderdelen én een servicepartner die samen met klanten en leveranciers altijd in oplossingen denkt. Dat wordt ook van ons verwacht. Om de leverbetrouwbaarheid naar onze klanten nog beter te borgen is besloten om naast onze huidige nachtvervoerder nu ook met Night Star Express de samenwerking aan te gaan. Night Star Express is een professionele partner die op het gebied van nachtdistributie in de agrarische sector marktleider is . Een partner wiens visie en services perfect aansluiten bij die van Kramp Groep!”

Patrick Löwenthal (CEO van Night Star Express Hellmann) is zeer content met de tot stand gekomen samenwerking: “Twee vooruitstrevende bedrijven slaan de handen ineen. Een veelbelovende samenwerking waar we trots op zijn!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer