Overname activiteiten De Wit Transport door Heeren Groep • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Overname activiteiten De Wit Transport door Heeren Groep

Op 9 augustus is de overname van de activiteiten van De Wit Transport uit Ossendrecht door de Heeren Groep uit Roosendaal afgerond. Afgelopen vrijdag hebben Piet de Wit en de directie van Heeren de definitieve overeenkomst getekend.

De Wit Transport

Piet de Wit, eigenaar en directeur van De Wit Transport licht toe: “Voor de continuïteit van de activiteiten van De Wit Transport zijn wij verheugd dat deze transactie tot stand is gekomen. De nieuwe aandeelhouder ziet mogelijkheden en toekomst in ons bedrijf en zijn bereid ons financieel in staat te stellen onze positie te versterken en verder, waar logisch en mogelijk, uit te breiden”, aldus Piet de Wit.

De Wit Transport is gespecialiseerd op het gebied van transport, op- en overslag en distributie van goederen, zoals onder andere keerwanden, betonstaal en bouwmaterialen. Alleen de transportactiviteiten en de ruim 45 medewerkers zullen overgaan naar de Heeren Groep. De opslagactiviteiten blijft Piet de Wit zelf voort zetten.

De Heeren Groep heeft meerdere werkmaatschappijen en is actief in transport, kraanverhuur en handel in zand en grind. Er werken ruim 100 personeelsleden en de groep heeft vestigingen in Roosendaal, Middelburg en Oud-Gastel. “Door een nauwe samenwerking tussen Heeren Transport en De Wit Transport kunnen we er voor zorgen dat beide bedrijven nog sterkere spelers worden in de transportsector. Ook voor Heeren Kraanverhuur worden door deze overname extra kansen geschapen door een belangrijke toename van het totale klantenbestand”, aldus Hans Melkert, algemeen directeur van de Heeren Groep.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer