PNO opent kantoor in Nederland • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

PNO opent kantoor in Nederland

De Deense trailerverhuurder PNO, marktleider in de Nordics, opent een kantoor in Nederland. PNO heeft gezien dat de trailermarkt wat betreft aantallen hetzelfde is als de hele Nordics en de regelgeving en arbeidscultuur ongeveer hetzelfde is als in Denemarken. PNO denkt daarom vanaf 1 januari 2018 op de Nederlandse markt actief te zijn.

PNO heeft al langer de wens om buiten de Nordics (of te wel de Noordse regio, bestaande uit Denemarken, Finland, IJsland, Noorwegen en Zweden, en hun overzeese gebiedsdelen zoals Åland, de Faeröer en Groenland) te opereren. De Nederlandse markt, met een aantal geregistreerde trailers van 13.000 in 2016, past prima in de strategie van PNO.

“De entree op de Nederlandse markt is een grote stap voor PNO. PNO ontwikkelt zich goed en we willen verder blijven groeien. De Nederlandse markt heeft potentieel en lijkt in veel aspecten op die van Denemarken. Daarom is het een goede mogelijkheid om hier een eigen kantoor op te zetten”, aldus Jacob Lee Ørnstrand van PNO. “We hebben gekozen voor Venlo als vestigingsplaats. Dat ligt dicht bij Duitsland en is echt een logistiek knooppunt. Ongeveer de helft van alle logistiek verkeer tussen Nederland en Duitsland gaat over Venlo, dus dan is dat voor ons de juiste plek om aanwezig te zijn.”

Het Nederlandse kantoor moet operationeel zijn vanaf 1 januari 2018. In eerste instantie zal Jacob Lee Ørnstrand de eerst aangewezen contactpersoon zijn voor de Nederlandse markt. Een Nederlandse countrymanager, Martijn van Rijswijck, gaat vanaf 1 april 2018 aan de slag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer