Randstad organiseert Transport Experience • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Randstad organiseert Transport Experience

Aanstaande vrijdag 28 september organiseert Randstad Transport de Transport Experience in Nieuwegein. Tijdens deze dag kunnen bezoekers even proeven aan een carrière als buschauffeur of vrachtwagenchauffeur. Beroepen waarin de banen op het moment bijna voor het oprapen liggen.

De transportsector staat te springen om goede chauffeurs. In Nederland zijn er momenteel 8649 openstaande vacatures. Tijdens de Transport Experience kunnen proefritten worden gemaakt en presenteren grote transport werkgevers de mogelijkheden. Bezoekers kunnen zich meteen inschrijven voor een opleiding of solliciteren bij een van de aanwezige werkgevers. Onder de bezoekers die de toelatingstesten voor de opleiding succesvol afronden wordt een gratis rijopleiding voor het C- of D-rijbewijs verloot.

Op de dag komen bezoekers te weten hoe het is om te werken in de vervoerswereld en hoe de opleiding tot chauffeur eruit ziet. Adviseurs van Randstad Transport zijn de hele dag aanwezig om geïnteresseerden meer te vertellen over hun mogelijkheden in de huidige transportmarkt. Ook werkgevers als PostNL, Jumbo, Zandbergen Transport, Keolis en meer zijn er om te vertellen over hun werk en carrièremogelijkheden. Wie meteen daad bij het woord wil voegen kan ook ter plaatse solliciteren bij deze werkgevers.

De Experience vindt plaats op vrijdag 28 september van 10:00 tot 16:00 uur bij E&R opleidingen aan de Utrechthaven 1A in Nieuwegein.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer