Ga naar hoofdinhoud

Rijnmond Logistics aan de slag voor Imperial Logistics International

Imperial Logistics International heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met de nieuwe logistiek dienstverlener Rijnmond Logistics. Rijnmond gaat gecharterde binnenvaartcapaciteit aan Imperial leveren in Nederland en Duitsland.

Rijnmond Logistics is gevestigd in Papendrecht en is een nieuw bedrijf. Het is op 1 oktober jl. gestart met haar activiteiten. Oprichter en eigenaar is Cees van Putten, voormalig directeur van Imperial Shipping Rotterdam..

Steffen Bauer, COO van de Shipping Business Unit van Imperial Logistics International: “We zijn verheugd om deze samenwerking met Cees en zijn team aan te gaan. Hij begrijpt onze business goed, en deze samenwerking maakt ons sterker. We kunnen de oplossingen voor onze klanten verder verbeteren.” Cees van Putten: “Ik ben blij om deze nieuwe fase in mijn carrière te betreden. Ik heb enorm genoten van mijn tijd bij Imperial Logistics, ik ben erg blij dat we zullen blijven samenwerken en ik ben dankbaar voor de steun van Imperial Logistics in deze startfase in mijn nieuwe bedrijf. ”

Imperial wil graag continuïteit voor klanten en activiteiten te garanderen en bekijkt hoe de vacature van Van Putten kan worden ingevuld. Andreas Lemme (hoofd van de klantenservice en senior manager Rhine) heeft de verantwoordelijkheid op zich genomen voor activiteiten als interim-manager van Imperial Shipping Rotterdam.

Imperial Logistics International is Europa’s grootste binnenvaartoperator met 600 eigen, gehuurde en gecharterde gemotoriseerde en niet-gemotoriseerde eenheden, die jaarlijks ongeveer 40 miljoen ton vracht vervoeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer