Ga naar hoofdinhoud

Sikkens voert actie voor watergedragen lak

Met de introductie van Sikkens Autocoat BT WB 551 Basecoat RM en Autocoat BT LV 851 Clear kan Sikkens Autolakken Nederland een systeem leveren dat niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook makkelijk te verwerken. Alles blijft binnen de marges van de Europese VOS-wetgeving.

Sikkens was één van de eerste lakfabrikanten met een watergedragen basislak die speciaal ontwikkeld is voor het de trucksector. Men zegt te merken dat steeds meer bedrijven zich verdiepen in de VOS-wetgeving want volgens Sikkens wordt de vraag naar Autocoat BT WB 551 steeds groter. Om toekomstige klanten kennis te laten maken met het watergedragen systeem start Sikkens tijdens de Carrosserie Vakdagen een speciale actie: wie tijdens de beurs een afspraak maakt voor een “watergedragen” demo door één van de technisch consulenten van Sikkens, maakt kans op een kite-workshop voor 10 personen. Bovendien worden de Autocoat BT WB 551 en Autocoat BT LV 851 voor het tijdens de demo te spuiten object gratis geleverd.”
In Gorinchem staat de VOS-conforme lijn van Autocoat BT centraal. Speciaal voor deze gelegenheid heeft Sikkens Autolakken de folder ‘Is uw bedrijf klaar voor de VOS-wetgeving?’ gemaakt. Hierin is de VOS-wetgeving voor zwaar vervoer in een notendop samengevat. Zo is in een oogopslag duidelijk in welke categorie aan welke eisen moet worden voldaan.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer