Sint denkt mee over accijnsvrije LNG • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Sint denkt mee over accijnsvrije LNG

Sinterklaas heeft een deal gemaakt met Rolande. De hele maand december is het mogelijk met de Rolande tankkaart bij het hagelnieuwe tankstation in Oude-Tonge op Goeree-Overflakkee. volledig accijnsvrij LNG en CNG+ tanken. Het cadeau van de Sint levert 0,22 cent voordeel per kilo LNG en CNG op.

Rolande heeft afgelopen maand in Oude-Tonge een nieuw Rolande tankstation geopend. Hiermee is het Rolande LNG netwerk uitgebreid naar dertien stations, met een spreiding over heel Nederland. Het nieuwe tankstation bevindt zich op Goeree-Overflakkee in Oude-Tonge, aan het kruispunt van de N59 en N215. Op deze locatie kan zowel LNG als CNG+ getankt worden.

Rolande blijft investeren in de ontwikkeling van haar LNG netwerk en LNG stations. Rolande is trots op de innovaties bij het nieuwe tankstation. Klanten kunnen efficiënter tanken, omdat koelen van het LNG en het vullen van de tank minder lang duurt.

Het station is het resultaat van een samenwerking tussen Rolande uit Tilburg en Van Kessel Olie uit Milheeze. Oude-Tonge is daarmee het tweede LNG en CNG tankstation dat door beide Brabantse bedrijven gezamenlijk wordt geëxploiteerd en maakt deel uit van het Greenpoint multifuel tankstation van Van Kessel Olie.

De Greenpoint locatie op Goeree-Overflakkee is te vinden aan de Tonisseweg 3 – 3255 LT Oude Tonge – aan het kruispunt van de N59 en N215.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer