St van den Brink kiest voor Scania LNG • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

St van den Brink kiest voor Scania LNG

Logistiek dienstverlener St van den Brink plaatste onlangs bij Scania een order voor 10 LNG vrachtwagens. De 4×2 trekkers worden uitgerust met de 340 pk Euro 6 motor met 1600 Nm.

Gerrit-Jan Mulder, directeur Transportbedrijf St. van den Brink en Zn.: “Met name de goede rij-eigenschappen van de Scania LNG voertuigen hebben voor ons de doorslag gegeven.”

De voertuigen worden uitgerust met Scania Opticruise en dubbele tanks voor een maximale actieradius. Dankzij een 6-jarig full-service reparatie- en onderhoudscontract heeft St van den Brink geen omkijken naar de uptime van de voertuigen. Bovendien zijn zij dankzij het contract verzekerd van voorspelbare kosten rondom de inzet. Scania heeft een ruime ervaring als het gaat om de inzetbaarheid van Euro 6 LNG voertuigen. Deze expertise biedt ruime voordelen voor bedrijven die actief hun milieuvoetprint willen verlagen. De voertuigen worden vanuit Scania Waddinxveen en Scania Amsterdam van service voorzien.

St van den Brink is van origine een familiebedrijf met een rijke historie die terug gaat tot 1945. Het bedrijf heeft haar basis in Ermelo en biedt werk aan ca. 800 medewerkers en beschikt over een vloot van 510 trekkende eenheden. Dankzij de omvang en landelijke dekking kan snel worden ingespeeld op wisselende transportbehoeften. Men is actief in geconditioneerd en niet-geconditioneerd vervoer, bulktransport, huiftransport, bouwmaterialentransport en contractdistributie. Men beschikt over warehouses, wasstraten en werkplaatsen in Ermelo, Wormerveer en Lelystad.

St van den Brink heeft een duidelijke visie op duurzaamheid en voert deze ook consequent door in haar activiteiten en materiaal. De nieuwe LNG trucks maken daar deel van uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer