Stichting Simular verhuist elektrisch • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Stichting Simular verhuist elektrisch

De inboedel van de stichting Simular is met een 100 procent elektrische vrachtwagen verhuisd naar een nieuwe locatie in het centrum van Rotterdam. Als voorvechter van duurzaam ondernemen, koos Stimular voor een bedrijf dat net zo gepassioneerd is als het gaat om duurzaamheid: Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen. Het verhuisbedrijf zette hiervoor de 100 procent elektrische verhuiswagen van samenwerkingspartner Breytner in.

Stichting Stimular heeft als doel om klimaatneutraal en circulair ondernemen te stimuleren bij bedrijven, (zorg)organisaties en overheidsinstellingen. Het streven is om ervoor te zorgen dat ondernemers en managers in alle beslissingen die zij nemen kiezen voor de meest duurzame oplossing. Om dat mogelijk te maken heeft de stichting diverse praktische instrumenten en werkwijzen ontwikkeld. Een daarvan is de Milieubarometer: een online tool waarmee bedrijven en organisaties op een eenvoudige manier inzicht krijgen in de eigen milieuprestaties, inclusief de CO2-footprint.

“Wij stimuleren niet alleen andere ondernemers om duurzaam te werken, maar zijn hier ook zelf mee bezig als het gaat om onze eigen organisatie. Toen wij te horen kregen dat we zouden verhuizen naar een nieuwe locatie in het centrum van Rotterdam, zijn we dan ook bewust op zoek gegaan naar een verhuisbedrijf in deze regio dat zoveel mogelijk klimaatneutraal werkt. Niet alleen als het gaat om transport, maar op alle terreinen van de bedrijfsvoering. Zodoende kwamen we terecht bij Mondial R. Vlot & Zn. verhuizingen. Het verhuisbedrijf was bij ons al bekend omdat zij gebruik maken van onze Milieubarometer”, vertelt Marjon Olijdam van Stimular.

Voor Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen staat de zorg voor het milieu in de gehele bedrijfsvoering centraal. Zo worden afvalstoffen zoveel mogelijk hergebruikt in nieuwe toepassingen. Daarnaast heeft het bedrijfspand in Sliedrecht een zonnepark op het dak met maar liefst 1440 zonnepanelen. Als het gaat om elektrisch vervoer is het bedrijf jaren geleden al gestart met het verduurzamen van het wagenpark. Klanten kunnen daardoor kiezen voor een elektrische verhuizing bij Mondial R. Vlot & Zn. met de zero emission verhuiswagen van zusterbedrijf Breytner.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer