Succesvolle eerste chauffeurstraining Profile Car & Tyreservice Nooteboom • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Succesvolle eerste chauffeurstraining Profile Car & Tyreservice Nooteboom

Profile Car & Tyreservice Nooteboom is begonnen met het geven van trainingen voor vrachtwagenchauffeurs. Tijdens deze dag leren de chauffeurs alles over banden en hoe banden kunnen bijdragen aan een duurzamer werkproces. De eerste trainingsdag was, met twintig aanwezigen, een groot succes.

Profile Car & Tyreservice verzorgt voor zowel klanten als niet-klanten een cursus op maat. Tijdens deze dag wordt de kennis van de chauffeurs verbreed op het gebied van banden. Er wordt onder andere gesproken over bandenslijtage, bandenspanning, uitlijnen en wat te doen bij een pechgeval. Daarnaast wordt uitgelegd hoe stilstand kan worden voorkomen en hoe het brandstof- en bandenverbruik omlaag kan worden gebracht. Dit zorgt ervoor dat de berijders van de vrachtwagens kunnen bijdragen aan de duurzaamheid van het bedrijf.

Remco Nooteboom spreekt van een nieuwe stap binnen de truckafdeling van de bandengroothandel en servicebedrijf. “Bij Nooteboom is het altijd anders. We bieden service, meerwaarde en focussen ons op innovaties binnen de branche.” Profile Car & Tyreservice Nooteboom heeft nog voor 60 chauffeurs een training gepland staan en is druk in gesprek met verschillende transportbedrijven om iedereen een cursus op maat te bieden.

Nooteboom heeft Profile-vestigingen in Schiedam, Gouda,  Leiden, Zoetermeer, Rotterdam en Barendrecht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer