Thirtyfour introduceert werkkledingconfigurator • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Thirtyfour introduceert werkkledingconfigurator

Tailor & Stitch introduceert haar kledingconfigurator voor eigen merk Thirtyfour. Met deze configurator kan werkkleding tot in detail door bedrijven worden samengesteld. Zo sluiten diverse modellen softshells, jacks, bodywarmers en workers naadloos aan bij de huisstijl van organisaties.

Iedere dealer van Thirtyfour ontvangt een portal met daarop de kledingconfigurator. Op deze manier maken Thirtyfour-dealers het ontwerpen van huisstijlkleding sneller én eenvoudiger voor hun klanten. De kledingconfigurator is voor iedereen toegankelijk via customizedworkwear.com. Iedereen die niet op het specifieke dealerportal terecht is gekomen, wordt doorverwezen naar een passende dealer in de buurt.

De kledingconfigurator bevat diverse modellen softshells, jacks, bodywarmers en workers. Kies het product naar keuze en configureer deze door een basiskleur te kiezen. Vervolgens is het mogelijk om accentkleuren aan te brengen, stripings op de mouw en body te kiezen en de gewenste zipper puller te selecteren. De productie van de kleding wordt volledig in eigen beheer verzorgd. Hierdoor kan er al vanaf 5 stuks klantspecifiek worden geleverd. In de meeste gevallen al binnen 8 weken.

Tailor & Stitch is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van corporate workwear en private label. Van het ontwerp tot de volledige productie en van de logistieke afhandeling tot de kwaliteitscontrole: Tailor & Stitch verzorgt het. Met MVO hoog in het vaandel, bieden ze waar mogelijk duurzame materialen met zo weinig mogelijk impact op het milieu. Onderdeel van Tailor & Stitch is Thirtyfour. Het merk produceert hoogwaardige huisstijlwerkkleding in eigen beheer. De collectie bestaat uit diverse duurzame stoffen en producten, zoals een 100 procent gerecyclede polyester softshell en een slijtvaste Cordura.

 

Meer informatie over Tailor & Stitch, Thirtyfour® en de kleding configurator is te vinden op .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer