TomTom presenteert Bridge Hub • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

TomTom presenteert Bridge Hub

TomTom presenteerde dinsdag een nieuw lid van de TomTom BRIDGE-familie aan op de Commercial Vehicle Show in Birmingham (Verenigd Koninkrijk). De nieuwe TomTom BRIDGE Hub is een open, volledig te personaliseren apparaat waar applicaties en navigatie samenkomen om nog meer efficiëntie en innovatie te brengen in de dagelijkse bedrijfsvoering.

Deze nieuwe hardware, gebaseerd op het BRIDGE-platform, is een hulpmiddel voor bedrijven om meer vrijheid te krijgen door een beeldscherm agnostisch alternatief, met elk type bedrijfsarchitectuur te werken, verbonden te blijven met hun voertuig(en) en om de nieuwste, beschikbare technologie te gebruiken.

 “We zijn verheugd om bedrijven verder te helpen en met hen samen te werken om mobiele werkers van enerverende oplossingen te voorzien”, aldus Sebastien Ruffino, BRIDGE Business Unit manager bij TomTom. “We hebben een lange weg afgelegd sinds de lancering van het eerste TomTom BRIDGE apparaat in 2014 om onze technologie te integreren met belangrijke partners en klanten in sectoren zoals de transport, noodhulp, logistiek en utilities. Wij geloven dat ons nieuwe BRIDGE Hub-apparaat de ultieme manier is voor bedrijven om connected mobility gemakkelijker te omarmen. ”

De TomTom BRIDGE Hub is ontworpen voor een leven op de weg en is voorzien van een TomTom navigatiesysteem, Lifetime[1] Traffic en real-time kaarten. Met de TomTom BRIDGE Hub kunnen gebruikers eenvoudig verbinding maken met de TomTom BRIDGE Hub via hun eigen persoonlijke BYOD en professionele apparaten zoals scanners en specifieke displays met behulp van een draadloos lokaal netwerk, USB of zelfs HDMI. Ook kunnen zij sneller werken dankzij een 4G/TLE verbinding. Data van voertuigen kunnen volledig worden geïntegreerd in de dagelijkse processen. Dit gaat via de CAN Bus-interface voor meer diepgaande inzichten in hun voertuig.

De nieuwe TomTom BRIDGE Hub wordt verwacht in het vierde kwartaal van 2017 en kan in actie worden gezien tijdens de Commercial Vehicle Show. Voor meer informatie kunt u terecht op http://www.tomtom.com/nl_nl/business-and-government/bridge/hub.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer