Transportadvocaat en TTM.nl columnist Patrick Bobeck overleden • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Transportadvocaat en TTM.nl columnist Patrick Bobeck overleden

Na een kort, maar zwaar ziekbed is op donderdag 18 november Patrick Bobeck overleden. Hij werd slechts 45 jaar. Patrick was algemeen directeur van Vallenduuk Advocaten en vaste columnist voor TTM.nl.

Patrick Bobeck was sinds 2000 werkzaam als advocaat bij Vallenduuk Advocaten. In 2010 nam hij het kantoor over. Patrick was breed gespecialiseerd op het gebied van transport en logistiek en was sinds 2014 vaste columnist bij TTM.nl, voor zowel het magazine als de website. Met zijn expertise kon hij ingewikkelde juridische en sociale kwesties in de transportsector doorgronden en liet hij er vaak op unieke wijze een eigen licht op schijnen. Dat deed hij in zijn vaste column, maar hij was ook altijd bereid de redactie te helpen bij het duiden en omschrijven van ontwikkelingen en de gevolgen daarvan in de (inter)nationale transportsector. Patrick deed dat immer met vreugde en vakmanschap.

De medewerkers van TTM.nl spreken hun condoleances uit aan de dochter, zoon, familie, vrienden en collega’s van Patrick en wensen hen alle troost, kracht en liefde toe die nodig is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer