fbpx Ga naar hoofdinhoud

Truck en Trailergroep Noordoost heet  voortaan Truck & Trailer

Truck en Trailergroep Noordoost ondergaat een naamsverandering en heet vanaf 1 juli Truck & Trailer. Met het oog op de groeiambities van de onderneming wordt stevig ingezet op het verder professionaliseren en nog beter op de kaart zetten van de onderneming en haar activiteiten.

Ronald Kroesen, algemeen directeur Truck & Trailer is enthousiast: “Niet alleen is de naam een stuk korter, deze naam geeft ook precies weer wat we doen: we zijn universele leverancier op het gebied van trucks en trailers en bieden ondernemers in de transportsector mobiliteit op maat door het leveren van complete opleggers, onderdelen en universeel onderhoud voor trucks en trailers!”

Truck & Trailer vindt het belangrijk te laten zien waar het vandaan komt. Met het onderschrift ‘door Wensink’ dat terug te vinden is in het logo, geeft het aan tot de Wensink-familie te behoren. Daarmee verbinden Truck & Trailer zich – net als Wensink Automotive – aan de kernwaarden betrouwbaar, betrokken, bevlogen, professioneel en trots.

Het feit dat Truck & Trailer een zusteronderneming is van Wensink brengt vele voordelen met zich mee, aldus Ronald Kroesen. “Door onze nauwe lijntjes met Wensink Automotive kunnen we onze klanten van A tot Z ontzorgen. We combineren de producten van Truck & Trailer graag met de verschillende diensten en services die Wensink biedt. Denk hierbij aan reparatie- en onderhoudscontracten, maar ook de services van Wensink Lease. Zo zorgen we er samen voor dat ondernemers zorgeloos onderweg zijn! Wij zijn er van overtuigd dat dit onze groei ambities versterkt en kijken vol vertrouwen naar de toekomst!”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer