Ga naar hoofdinhoud

Truck & Trailer Lochem heropent na brand

Bij Truck & Trailer in Lochem is hard gewerkt aan de wederopbouw van het pand dat deels verloren ging na de grote brand die woedde begin 2016. Het nieuwe pand en terrein, die veel te bieden hebben voor transportbedrijven en truckers, wordt voor een ieder opengesteld tijdens de feestelijke heropening. De festiviteiten zijn op zaterdag 6 oktober van 10.00 tot 16.00 uur aan Kwinkweerd 15.

De werkplaats, kantoren, het magazijn en de nieuwe truck en trailer wasstraat zijn open voor een inkijkje. Op het terrein zullen diverse bijzondere trucks te zien zijn, waaronder de Dakar truck van Johan Elfrink. Er is vermaak voor jong en oud en liefhebbers kunnen terecht bij één van de truck & trailer specialisten voor de vele mogelijkheden op het gebied van maatwerk opbouw van trailers. De festiviteiten worden ondersteund door de gezellige drive-in show van Radio NL.

Voor de kinderen is er spectaculair vermaak, zij kunnen o.a. racen in Furori funcars. Geheel in stijl met de setting staan de foodtrucks klaar met lekkere snacks. Het complete actuele programma is te vinden op www.truckentrailer.nl/opendag

De grote brand die woedde in de oudejaarsnacht van 2015-2016 verwoestte het kantorengedeelte, het magazijn en de werkplaatsreceptie van Truck & Trailer Lochem. De werkplaats bleef behouden en met deze basis werd gewerkt aan een nieuw bedrijfspand. Dit bood nieuwe mogelijkheden, zoals de nieuwe truck & trailer wasstraat, de plaatmakerij en een compleet nieuw magazijn.

Truck & Trailer is totaalleverancier voor Trucks en Trailers en vertegenwoordigt verschillende fabrikanten van opleggers, waaronder Kögel, Benalu, Van Hool en trailers. Daarnaast is Truck & Trailer leverancier van truck- en traileronderdelen. De werkplaats in Lochem kent veel specialismen, zoals het opbouwen en repareren van RMO trailers (rijdende melkopleggers), maatwerk opbouw en carrosseriebouw voor koeltransport. Truck & Trailer is onderdeel van Wensink Beheer B.V.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer