Verhoek Europe verbetert logistieke processen met Route42 N-dure • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

Verhoek Europe verbetert logistieke processen met Route42 N-dure

Verhoek Europe is een snel groeiende internationaal logistiek dienstverlener, met meer dan 1000 eenheden. Het bedrijf gaat alle trailers en kooi-apen uitrusten met het N-dure systeem van Route42. Op die manier wil Verhoek Europe een van hun strategische ambities realiseren; het verbeteren van de logistieke processen om de productiviteit en kwaliteit te verhogen.

Met het N-dure systeem kan Verhoek Europe op iedere moment van de dag zien welke trailers en kooi-apen onderweg zijn en waar ze zich bevinden. Bovendien kan Verhoek Europe met de data uit het systeem inzicht krijgen in gemiddelde wachttijden op klantterreinen, dokken en slagbomen, waardoor betere kostencalculaties gemaakt kunnen worden.

“Route 42 is een flexibele club die echt intelligentie toevoegt die voor onze business het verschil kan maken. Wij krijgen met N-dure beter inzicht in het gebruik van onze trailers en kooi-apen. Met die kennis kunnen we onze klanten beter bedienen met in-time delivery, we kunnen tijd besparen en ons materiaal efficiënter inzetten. Bovendien is de prijs-kwaliteitverhouding bij Route42 gewoon erg goed. Wij zien dit echt als de start van een succesvolle partnership”, zegt Ronald Mijnen, Fleet Manager bij Verhoek Europe.

Naast de trailers worden ook de kooi-apen uitgerust met N-dure om ook hier meer efficiëntie uit te halen. Bedrijven kunnen achterhalen waar de kooi-apen zijn en, op de minuut nauwkeurig, remote inzicht verkrijgen in de draai-uren. Dit is zeer handig om tijdig onderhoud in te plannen. Bovendien helpt dit inzicht Verhoek Europe om te kijken of de kooi-apen efficiënt worden ingezet.

De N-dure is een uiterst flexibel en krachtige unit die elke minuut van de dag inzichten biedt in het getrokken materieel. Hiermee is bijvoorbeeld duidelijk waar de trailers zijn en welke route is afgelegd. Uren zoeken naar trailers behoort dus tot het verleden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer