VIDEO – HERE lanceert tracking-platform • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

VIDEO – HERE lanceert tracking-platform

HERE Technologies, tot nu toe bekend als toeleverancier in de navigatiesystemen, lanceert HERE Tracking, een cloudbased tracking platform voor onder meer de transportsector.

De supplychain wordt al goed in de gaten gehouden, maar HERE Technologies merkt op dat er jaarlijks toch meer dan 1.000 containers op zee verloren gegaan, dat de luchtvaartindustrie meer dan 20 miljoen koffers kwijt raakt en dat bedrijven miljarden dollars schade hebben omdat goederentransport over de weg niet zo verloopt als gepland.

HERE wil met haar tracking-platform nauwkeurige end-to-end tracking leveren, een betere zichtbaarheid van goederen die ervoor zorgt dat vertragingen en verliezen tot een minimum beperkt worden. HERE Tracking is een krachtig cloudbased platform (PAAS) voor energiezuinige, zeer nauwkeurige en real-time tracking van goederen, apparaten en mensen. HERE Tracking helpt gebruikers een accuraat en betrouwbaar realtime en historisch overzicht van items te behouden

HERE Tracking is gebouwd op het HERE Open Location Platform en combineert verschillende HERE-mogelijkheden en -technologieën om system integrators, ERP (Enterprise Resource Planning) -providers, E2E Tracking-systeemproviders en ontwikkelaars een eenvoudig te integreren oplossing te bieden.

Leon van de Pas, SVP Internet of Things bij HERE Technologies: “HERE Tracking beantwoordt fundamentele vragen, zoals waar is mijn zending precies, wanneer arriveert deze en welke route heeft deze afgelegd? En was dat de juiste route? e kunnen helpen de zichtbaarheid en traceerbaarheid drastisch te verbeteren en daarmee bedrijven en steden helpen geld te besparen en verspilling tegen te gaan.”

Erminio Di Paola, Head of Tracking bij HERE Technologies, voegde hieraan toe: “Tracking gaat voornamelijk over vermogensbeheer en er zijn veel organisaties die moeite hebben gedaan om dit op de juiste manier te doen omdat het te duur was. Met name de kosten en de grootte van batterijen die nodig zijn om stroomregistratiehardware voor weken of maanden achter elkaar heeft het voor de meesten onbetaalbaar gemaakt. Dankzij onze unieke technologie kunnen we het batterijverbruik drastisch verminderen. Dat betekent kleinere batterijen en lagere kosten, en dat maakt het volgen van vandaag een haalbare optie voor een breed scala aan gebruik en scenario’s. ”

HERE Tracking werkt samen met Airoha, de IoT-afdeling van MediaTek, en Concox Information & Technology Co., Ltd, een toonaangevende ontwerper en producent van professionele telematica en draadloze communicatieproducten. Concox is tevens de eerste gebruiker van HERE Tracking.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer