VIDEO - Tracon presenteert multicontainer chassis • TTM.nl Ga naar hoofdinhoud

VIDEO – Tracon presenteert multicontainer chassis

Tracon Ecocombi heeft een nieuw multicontainer chassis in het gamma opgenomen. Het volledig verzinkte chassis is op diverse punten uitschuifbaar en het asstel kan op meerdere posities worden gezet voor een optimale belading.

1806_45ftnekHet multicontainer chassis van Tracon is een chassis dat van voren, in het midden en van achter uitschuifbaar is met twistlock aansluitingen voor 1x 20 ft, 2 x 20 ft, 1 x 30 ft, 1 x 40 ft (high cube) en 1 x 45 ft (high cube). Tevens is de achterzijde pneumatisch uitschuifbaar, wat makkelijk is in gebruik. Doordat het chassis ook van voren mogelijk is om uit te schuiven staat de achterzijde bij een 45 ft container aan de achterzijde gelijk met het chassis.

Een belangrijk voordeel is het feit dat bij dit chassis het asstel op meerdere posities gezet kan worden en daarmee de lading kan worden verdeeld en de gewichtsverdeling optimaal worden gepositioneerd. Het multicontainer chassis van Tracon is volledig 1807_mccchassisoverzichtverzinkt, ook de bewegende delen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer