Ga naar hoofdinhoud

Waberer’s ook in Scheemda

Truckspotters staan echt overal. Ook langs de A7 bij Scheemda blijkbaar, zo bleek uit een foto van een Waberer’s truck die op de TTM.nl redactie werd afgeleverd.

waberers_scheemda
We ontvangen eigenlijk zelden meer afgedrukte foto’s op de redactie, dus als er dan een komt valt het meteen op, maar deze helemaal. Bovenstaande foto – die we dus eerst weer moesten inscannen – kwam uit een envelop samen met een printje van de omgeving Scheemda, waarop precies was aangegeven waar de foto waberers_scheemda_fotogemaakt was. Op de achterzijde van de foto staat dat hij ‘in de buurt van Scheemda’ is gemaakt, op 22 april jl. en dat het kenteken van de afgebeelde truck NMZ-493 is.

De afzender van de foto heeft niet zijn naam bij de foto vermeld. Inmiddels zijn we er achter dat het een inwoner van Winschoten is. Wat de bedoeling van het toezenden van de foto weten we nog steeds niet, maar we weten nu wel dat Waberer’s dus ook al Scheemda en omgeving heeft bereikt. Waarvan akte. En aan de anonieme zender: hartelijk bedankt!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer