Ga naar hoofdinhoud

Van Wijngen International breidt flink uit met Krone

Krone Trailer doet naar eigen zeggen sinds begin 2017 veel zaken met Van Wijngen International. De vervoerder uit Breda heeft dit jaar diverse opleggers besteld bij Krone. Krone Trailer heeft in de eerste helft van 2017 al 30 trailers bij Van Wijngen afgeleverd. Op dit moment wordt een 2e order van 15 trailers afgeleverd. Deze trailers zijn deels vervanging en deels uitbreiding van het wagenpark.

Van Wijngen International is een logistiek dienstverlener die zich vooral richt op het vervoer van groupage en complete zendingen tussen de Benelux en Frankrijk Het transport gebeurt op een efficiënte, flexibele en milieuvriendelijke manier. Daarnaast heeft de vervoerder zich ook toegelegd op het vervoer tussen Duitsland, en Frankrijk.

De nieuwe 30 schuifzeilen opleggers werden met extra ronggaten in de vloeren afgeleverd. Dit geeft Van Wijngen meer flexibiliteit naar haar klanten. Deze extra ronggaten zijn gemaakt om de rongen willekeurig of variabel in de vloer van de trailer te plaatsen. De chauffeur kan met eenvoudig en snel gezekerde lading, betrouwbaar en veilig vervoeren. Veel staalproducenten, die regelmatig lengtes met staal verladen, zijn hierbij gebaat.

Directeur Martien van Wijngen: “De degelijkheid en betrouwbaarheid van deze trailers zijn onder meer redenen waarom wij voor Krone gekozen hebben. Krone heeft mij uitgenodigd om een van haar fabrieken in Duitsland te bezichtigen. Zo zie je hoe strak en geordend men daar werkt. Het resultaat hiervan is een perfect product dat voldoet aan de eisen van de hedendaagse vervoerder.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer