Ga naar hoofdinhoud

Workshop slimme tacho bij A1 Automotive en Vallenduuk Advocaten

Er is af en toe een flinke opstopping rond stand 130 in hal 1 van de Evenementenhal, want daar houden A1 Automotive en Vallenduuk Advocaten elk uur een workshop over de slimme tachograaf. Een zeer actueel onderwerp, want de slimme tacho is vanaf 15 juni a.s. verplicht in alle nieuwe trucks.

De slimme tacho is op de stand van A1 Automotive al te bekijken en ook te bedienen. Daarnaast is er dus de Slimme Tachograaf Quiz. Deelnemers maken kans op de Quick Scan Transport, een analyse-tool van Vallenduuk Advocaten en A1 Automotive om de risico’s bij o.a. een weg- of bedrijfsinspectie in kaart te brengen voor de transporteur.

Vallenduuk Advocaten is al ruim 20 jaar de juridisch specialist op het gebied van transport en logistiek. A1 Automotive is de specialist op het gebied van tachografen, fleetmanagement, gerelateerde opleidingen en is erkend partner van VDO. Op Transport Compleet staan A1 Automotive en Vallenduuk Advocaten ook klaar voor alle vragen over de tachograaf en rij- en rusttijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer