Ga naar hoofdinhoud

Zes Krones Profiliner voor Sluyter Logistics

Sluyter Logistics heeft afgelopen week zes Krones Profiliner mogen toevoegen aan het wagenpark. De opleggers werden geleverd door Krone Trailer.

Sluyter Logistics heeft al eerder ervaringen opgedaan met een gestuurde schuifzeilentrailer van Krone en dat was reden genoeg om ook nu weer met Krone in zee te gaan.

De opleggers zijn onder meer voorzien van een hardhouten omega vloer van 40mm, een 2 tons ondervouw laadklep en een inwendige hoogte van ca 2,75m.

“Eerdere ervaringen met Krone en zijn medewerkers heeft ons doen besluiten om ook deze opleggers direct bij Krone te kopen. Korte lijnen en doen wat je belooft is wat ons daarin het meest aanspreekt. Bovendien hebben  ze een compleet programma die onze behoeften afdekt”, aldus een woordvoerder van Sluyter.

Sluyter Logistics is in de loop der tijden uitgegroeid tot  een logistieke dienstverlener actief op het gebied van zee- & luchtvrachtgroupage , distributievervoer, warehousing, dedicated vervoer en containertransport.

Deze activiteiten worden vanuit zeven vestigingen verzorgd door ca. 275 medewerkers. Dagelijks heeft Sluyter Logistics ruim 200 eenheden op de weg. Sluyter Logistics heeft logistieke centra in Amsterdam, Apeldoorn, Assen, Rotterdam en Tilburg. Naast deze Sluyter-vestigingen heeft Sluyter Logistics een deelneming in IWS te Schiphol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zorg dat u niets mist. Neem nu een jaarabonnement op TTM.nl met 25% korting. Abonneer